Siirappivohvelien herkullisuudesta vastaa TW Line

TW Line on melko uusi yritys Suomessa. Se tarjoaa valikoiman laadukkaita elintarvikkeita ruokapalveluille ja vähittäiskaupoille.

 

Tämän mahdollistavat erinomaiset suhteemme monien tehtaiden ja tuottajien kanssa. Euroopan Unionissa. Luonnollisesti nämä yritykset noudattavat kaikkia tarpeellisia hygienia- ja laatujärjestelmiä kuten esimerkiksi IFS, HACCP, BRC, ISO 9001. TW Line keskittyy ennen kaikkea erilaisiin elintarvikkeisiin, korostaen innovatiivisuutta, herkullisuutta ja mukavuutta.

Mies brändin takana - Theun "Tomppa" Willems

 

Synnyin Hollannissa. Sekä työni, että vapaa ajan puolesta olen saanut vierailla monissa eri maissa ympäri maailmaa.Vieraissa maissa ja maanosissa kulkiessani olen aina ollut kiinnostunut paikallisista ruokalajeista sekä raaka-aineista. Uteliaana olen seikkaillut kaukoidässä toreilla ja turuilla, tuksuvilla kapeilla kujilla, joissa myydään kirjaimellisesti kaikkea, mikä ui, kävelee tai lentää.

Olosuhteet ovat monesti alkeelliset ja jopa epähygieeniset, mutta raaka-aineet ovat taatusti tuoreita ja ruoka maistuvaa! Olen myös tutustunut kauniisiin ja pittoreskeihin erikoismyymälöihin, kuten juustokauppoihin Ranskassa, kinkku- myymälöihin Italiassa ja suloisiin suklaapuoteihin Belgiassa.Liha ja kalakaupat ovat suuria suosikkejani. Amerikassa olen kuluttanut tuntikaupalla aikaa kuljeskelemalla jättiläismäisissä hypermarketeissa ja tutkimassa erilaisia pikaruokaketjuja, joita meillä ei ole Euroopassa, kuten "Arby´s".

Ruokakulttuuri Hollannissa

 

50 vuotta sitten Hollantilainen ateria koostui pääosin perunasta, lihasta ja vihanneksista, joita kulloinkin oli saatavana. Jo sata vuotta sitten oli joitakin kiinalaisia ravintoloita, mutta 50-luvulla kiinalainen ravintolakulttuuri puhkesi Hollannissa todella kukkaan. Kiinalaisen ja itämaisen ruuan suosio selittyy osittain sillä, että Hollannin entisistä alusmaista palautui kotimaahan paljon väkeä alusmaiden siirtyessä takaisi alkuperäisille "omistajilleen".

 

Nämä ihmiset kaipasivat itämaista ruokaa, johon olivat tottuneet. 80- luvulla lähes jokaisessa kylässä oli oma kiinalainen ravintola, sekä "snack-baari" , jossa myytiin hollantilaista pikaruokaa. 60 ja 70-luvulla tulivat ranskalaiset bistrot, italialaiset pizzeriat, sekä kreikkalaiset ja balkanilaiset ravintolat. 

Alunperin tällaisia ravintoloita perustettiin "uusien hollantilaisten" toimesta, jotka asettuivat takaisin kotikonnuilleen. Hollantilaiset viettivät tuohon aikaan paljon myös lomiaan välimeren alueella. He olivat kovin kiinnostuneita alueen "eksoottisista" ruokalajeista. Pikaruokaa oli Hollannissa tarjolla jo 50-luvulla. Tällöin ranskalaiset perunat rantautuivat Belgiasta Hollantiin. Hampurilaiset nousivat suureen suosioon 1975-1980. Kiitos supermarketti pioneerin Albert Heijn, snacksit ja ulkolaiset raaka-aineet tulivat myyntiin myös marketteihin ja olivat näin kaiken kansan saatavilla.

TILAA ja aloita varainhankintasi

herkullisilla Siirappivohveleilla

Onko sinulla kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä

ANSAITSE

SATOJA JOPA TUHANSIA EUROJA

HELPPOA
JA TURVALLISTA

PIENET RISKIT

TWLine:

Markku Rinne - markku.rinne@wippies.fi/markku.rinne@twline.fi, +358 400 606938

Kielet - Suomi - Englanti

Theun "Tomppa" Willems - tomppaw@hotmail.com/theun.willems@twline.fi, +358 50 3245840

Kielet: Hollanti, Enganti, Saksa